Paszt 2021

Kedves Pasztosok!

Sivár és szürke, szobákban töltött 7 hónap után megcsapott minket a nyár illata, a vágy, a remény, hogy kiszabadulunk végre bezárt, kolostori magányunkból. A hegyek és erdők várnak minket!

Hogy kevés, vagy sok idő ez a 7 hónap, több oldalról vizsgálhatjuk. Az élet kialakulása óta sok vagy kevés idő telt el? Egy emberöltőhöz képest, talán igen, talán nem. 15 év is sok, hiszen 15 esztendővel ezelőtt rendeztük meg az első tábort! Így idén a 15. jubileumunkat is ünnepeljük!

Ami biztos, hogy lassan a múlté már a bezártság és a jelen állandó változásában, ugrásra készen várjuk az augusztusi forróságot és a friss virágos mező illatát!

A XV. PASZT  időpontja:

2021. 08. 08. – 08.15. (vasárnaptól-vasárnapig)

8 nap 7 éjszaka

Mint minden évben, most is a színházi munka és a közösségi szellem uralja majd a tábort. Rendezőket is hívunk, hogy hagyományainkhoz híven, visszaforgassuk a tudást a fiatalabb generációba. Többek között szeretettel várjuk Bárnai Pétert, Hojsza Henit, Barna Lillát, Fodor Dávidot, Boncsér Sárát, Konfár Eriket, Hornok Mátét, Nagy Krisztinát és még néhány meglepetés arcot, akiket ugyancsak csábít a nyári szél!

Éljen a Forradalom!
Sárosi Gábor