Paszt 2023 jelentkezés

Kérdésed van? Itt biztosan megtalálod a választ:

A tábor árat a táblázatban látható elemek teszik ki. A szervezők nem kapnak tisztelet díjat, munkájuk önkéntes, illetve a VAKU Egyesület a tábor minden résztvevője számára biztosít 21.500 Ft támogatást, hogy a tábor díjat megfizethető szinten tartsa. De ez azzal jár, hogy a tartalékainkat kell felélnünk.

Hogyan tudsz nekünk segíteni?

Osszd meg a jelentkezést social media platformokon, esetleg kérd meg baraátaidat is ugyanerre. Illetve kiegészítők választásával is támogatod a tábort és az egyesületet.

A tábor, jelentkezők létszámát tekintve jelenleg betelt, a jelentkezéseket várólistára fogadjuk! Lemondás esetén jelentkezési sorrendben értesítjük a várólistán szereplő jelentkezőket, hogy megerősíthesd biztos részvételed a táborban. A fizetési határidők a várólistán szereplő jelentkezőkre nem vonatkoznak, azonban, ha megerősíted és átkerülsz a visszaigazolt jelentkezők közé, a lemondási feltételek igen. Lemondás esetén, a lehető leghamarabb értesítjük a várólistán várakozó embereket !

A tábor jelentkezési határideje Július 15!

A tábor idén augusztus 7 - 13 között tart! A premier nap augusztus 12.

Csak akkor töltsd ki ha számlát igényelsz!

Ügyelj rá hogy érvényes e-mail címet adj meg

Ezt a személyt fogjuk értesíteni szükség esetén

A normál étrendtől eltérő étkezési forma esetén a tábor ára 8.000 Forinttal drágul!

Pipáld ki a rád illőeket!

Fontos! A tábor alapára nem tartalmazza a kiegészítőket. A kiegészítők megrendelése nem kötelező a tábori részvételhet, azok csak támogatói lehetőségek. Bármely kiegészítő megrendeléssével az egyesületet és a tábort támogatod. Az ebből befolyó összeget a közösségre fordítjuk! Minden a tábor egyedi, 2023-as tematikus grafikájával ellátott. Az összeget a tábordíjjal együtt egyenlítheted utalással.

Jelöld be amennyiben szeretnél valamelyiket!

Képek, a 2022-es kollekcióról

A részvételi díjat befizetők a díj összegével az Való-Színű Kulturális és Ifjúsági Egyesület tevékenységét támogatják. Így kérünk mindenkit hogy aki utal (Való-Színű Kulturális és Ifjúsági Egyesület Bankszámla: K&H Bank 10401165-50526888-89891009) az a közleménybe tüntesse fel a kovetkezőt: TÁMOGATÁS VAKU - JELENTKEZŐ NEVE

Ha nem a busszal jönnél Kecskemétről

Kérlek tüntesd fel itt, ha van ételallergiád vagy különleges igényed a tábor során, esetleg hagynál valami plusz információt nekünk! Ha ezt a mezőt nem töltöd ki, azzal kijelented, hogy nincs ételallergiád vagy speciális igényed.

Kérlek jelöld be a 0-tó 5 ig terjedő skálán, hogy melyik rendezővel mennyire dolgozol együtt szívesen

Boncsér Sára és Hevesi László

Improvizációs színház és Prózai színház

0
1
2
3
4
5

Sárosi Gábor és Hojsza Heni

Fizikai színház / tánc és Prózai színház

0
1
2
3
4
5

Konfár Benjámin és Rácz Annamária

Zenés színház

0
1
2
3
4
5

Hornok Máté és Varga Levente

Prózai színház

0
1
2
3
4
5

Fodor Dávid és Nagy Krisztina

Improvizációs színház és Bábszínház

0
1
2
3
4
5

Bata Éva és Bárnai Péter

Lélektani és Prózai színház

0
1
2
3
4
5

Fizetési információk és tábor ár a táborozási feltételek dokumentumban