5000 Ft-os kupon a PASZT 2020-ra? Ez komoly?

Sziasztok! Amíg csak ülünk és várakozunk, hogy megérkezzenek a buszok a hegyek közé, a jó öreg táborhelyszínre, addig kedveskedünk nektek egy kis feladattal, amit ha elvégeztek és bekülditek határidőre, megnyerhetitek a következő 3 ajándék egyikét:

  1. 5.000 Ft kedvezmény a PASZT-ra
  2. 3.000 Ft kedvezmény a PASZT-ra
  3. Napi egy csoki a táborban a büféből 🙂

Nemrég került ki a felhívás, amiben egy furcsa levelet olvashattatok. Szeretnénk, ha törnétek a fejetek kicsit, és küldenétek egy videót amiben elmagyarázzátok, hogy miről szól nektek a levél, és mire következtettek belőle, a Paszt tematikával kapcsolatban. A videó nem lehet több 1 percnél, a videón téged kell hogy lássunk, szembe a kamerával, ahogy beszélsz.

A levél itt is olvasható:

„Drága Szerelmem!


Ma eszembe jutott, hogy is kezdődött ez az egész. Amikor megérkeztünk a hegyoldalra és elénk tárult az a felejthetetlen látvány. Aztán jöttek a kihívások. Emlékszem, hogy féltettelek, amikor megsérültél a küzdelemben. Meg amikor éjjel a nagy tűz mellett hozzád bújtam és csak énekeltünk. Talán a legszebb pillanatok. Olyan régen történt, hogy már nem is emlékszem pontosan. Az esküvőnk gyönyörű volt. Emlékszel arra a forró nyárra? Képzeld csodaszép az erdő! Sajnálom, hogy nem lehetsz itt, nagyon hiányzol. Tudod van az a kis kapu, lent a kerítésnél, ahol le szoktunk menni az erdőbe, na oda fészkeltek a baglyok. Egész éjjel hívják a kicsik az anyjukat, mert éhesek. Ilyenkor mindig eszembe jutsz. Remélem veled minden rendben, és egy karcolás sem esett rajtad. Ha végre hazaérsz úgy összecsókollak, mint a csecsemőt az anyja! A reggelit mindig mi készítjük elő, én anyával tésztát dagasztok, a lányok meg fűtik a kemencét és sütik a kenyeret. Ha éreznéd a friss kenyér illatát biztos összefutna a nyál a szádban. A két család végleg megbékült, édesanyád ma rám mosolygott. Abban a mosolyban te is benne voltál. Ha hazaérsz, meglásd minden úgy lesz, mint régen, esténként szertartás, nappal munka, persze néha egy kis játék, vagy kirándulás az erdőben, este pedig éneklünk és nézzük a csillagok közé fészkelő reményt a füstben!


Szeretlek, ölellek, várlak haza!”

Az elkészült anyagot Google Drive-ra töltsétek fel, és a linket küldjétek el az info@valoszinu.hu email címre.

Beküldési határidő: 2020. június 19. éjfél

Email tárgya: Megfejtés a levélre

Eredményhirdetés 2020.06.20. szombat 19:00 Ballagát

Az eredményhirdetés felvételét közzé tesszük a Paszt Facebook oldalán is.