PASZT 2020 Jelentkezés

Kedves Pasztosok!

Nagyon sokat vártunk, kínkeserves volt a tudatlanság, de végre elvonultak a viharfelhők, és kisütött a hegyoldalra a nap! Előbújt a remény a faházból és lindult, hogy reggel 7-re ott legyen a focipályán, ahol Vica már kéjjelteli kiáltásokkal ösztönzi álomtól mámoros sejtheinket, hogy készüljenek, mert ami idén következik, az egyszer hihetetlen, másszor pedig felülmúlhatatlan lesz!

2020. 05. 25-én hétfőn 14:0-kor nyílik meg a PASZT 2020 jelentkezési felülete. Kérünk titeket, figyelmesen töltsétek ki a jelentkezési lapot. A végén pedig a felsorolt csoportvezetőket 1-től 5-ig pontozva, jelöljétek, hogy kivel mennyire szívesen dolgoznátok. Azt pedig, hogy kinél fogtok színházat csinálni, kiderül a táborban. 🙂 Olvassátok át gyorsan a következő sorokat, aztán a cikk legalján vár titeket egy meglepi videó is 🙂 A tábor időpontja 2020.08.09-2020.08.16-ig.

Fontos

A Kormány szerda esti rendeletének értelmében 2020. június 16. napjától az ott alvós gyermek- és ifjúsági táborok is megtarthatóak lesznek a nyári vakációban! A családok többsége fellélegzett, a táboros piac újabb rohamra számít.

A Kormány 215/2020. (V. 20.) Korm. rendelete értelmében engedélyezte az ott alvós táborok megtartását a nyáron. A rendelkezés június 16-tól érvényes, azaz a vakáció első napjától lehetővé teszi a bentlakásos táborok rendezését.

Az idei évben mind a napközis, mind az ott alvós táborok esetében kiemelt feladat az egészségügyi előírások betartása és betartatása, ami érinti a szülőket is. Az alábbi teendőket kell elvégezni a táborszervezőknek és a táborozók szüleinek:

– csak egészséges gyerekek és személyzet vehet részt a táborokban, ezt mindenkinek nyilatkozattal kell igazolni (a nyilatkozat a 12/1991. (V. 18.) NM rendelet mellékleteként érhető el),

– a tábornyitáskor kötelezően fertőtleníteni kell, a gyerekeknek pedig higiéniás oktatást kell tartani rögtön a kezdéskor,

– ha valaki megbetegszik a táborban, el kell különíteni. Az elkülönített gyermek mellé személyzetet kell rendelni, akinek részére a táborszervező kötelessége védőfelszerelést biztosítani

Végezetül még egyszer: 2020. 05.25-én hétfőn 14:00-kor indul a jelentkezés, itt az oldalon.